top of page

Om Santander Consumer Bank

Vår samarbeidspartner på finansiering er Santander Consumer Bank som er Norges største tilbyder av bil- og fritidsfinansiering. De tilbyr produkter tilpasset dine behov og et forutsigbart kundeforhold.

 

Vi kan hjelpe deg med billån:

- Løpetid inntil 10 år

-  Både nye og eldre biler

Vi tilbyr lån til nye og brukte biler, uansett type. Du kan søke om finansiering med eller uten egenkapital, det er helt opp til deg. Vi hjelper deg med søknaden og sikrer en trygg prosess. Med billån fra Santander Consumer Bank gir vi deg også en fleksibel nedbetalingstid på inntil 10 år. Renten du får på et vanlig billån avhenger av hvor mye egenkapital du selv har, og en kredittvurdering. Vi tilbyr flere gode alternativer tilpasset ditt behov – sammen finner vi den beste løsningen for deg.

 

Snakk med oss!

Spør din forhandler for mer informasjon. En lån handler alltid om en vurdering av behov og livssituasjon. Våre samarbeidende forhandlere kjenner Santanders produkter godt og kan gi deg de beste rådene om finansiering.

 

Priseksempel billån fra Santander Consumer Bank: 5,80 % nom./ 6,97 % eff. 35 % egenkapital, lånebeløp: kr.290 000,- o/7 år, kostnad: kr. 73 947,- totalt: kr.363 947,-

bottom of page